Het Slanke Bourgondiër Dieet

We introduceren met trots het Slanke Bourgondiër Dieet. Dit dieet komt tegemoet aan de wens van de levensgenieter die toch wil afvallen en slank willen zijn. Want u eenmaal heel veel mensen willen afvallen neemt de vraag naar een dieet toe. Een dieet dat inspeelt op de behoefte om snel en gemakkelijk af te vallen. Met het Slanke Bourgondiër dieet komen we aan die uitgebreide vraag tegemoet.

 

Wat is het Slanke Bourgondiër Dieet?

Het dieet voor de Slanke Bourgondiër richt zich hoofdzakelijk op mensen die graag lekker willen kunnen blijven eten, maar toch af willen vallen. De basis van het dieet is een crash dieet, oftewel een manier om heel snel bepaalde kilo’s te verliezen. In de onderstaande paragrafen lichten we het Slanke Bourgondiër Dieet verder toe.

 

Crashen als Bourgondiër

Het klinkt misschien niet prettig, maar je zult als levensgenieter toch echt over moeten gaan op een crash dieet als je het dieet tot een succes wilt laten verworden. Nu is crashen niet echt iets voor Bourgondische mensen, maar het kan wel prima helpen om ook de Bourgondische levensstijl in eren te houden. Door lekker eten en crashen te splitsen houd je de balans op en kun je dus nog blijven genieten van de meest heerlijke gerechten, zonder dat je daardoor aankomt. Een belangrijk credo is echter: met mate.

 

Met mate genieten

Je gaat binnen het Slanke Bourgondiër Dieet leren om met minder genoegen te nemen. Met andere woorden ga je matiger genieten en dus ook minder eten. Je doet door onderstaande richtlijnen te volgen. We hebben die richtlijnen verdeeld over zeven dagen (in totaal dus inderdaad een week) en je bepaalt zelf wanneer je begint. In ons voorbeeld zouden we willen adviseren om de laatste twee dagen, de dagen waarop je lekker mag eten, in het weekend te plaatsen. Maar uiteraard ben je daar helemaal vrij in.

 

Dag 1, 2, 3 en 4

Op deze vier dagen, de start van het dieet, probeer je minder te eten dan normaal. Je gaat deze dagen erg letten op de kilo’s en probeert tussen de 1.000 en 1.500 calorieën te nuttigen. Als man heb je per dag namelijk 2.500 calorieën nodig en als vrouw heb je per dag namelijk 2.000 calorieën nodig. Door er 1.000 minder te nuttigen, verbrand je meer vet dan voorheen. Doe je dit 4 dagen dan kun je zo 4.000 calorieën verbranden. Hoe doe je dat? Door erg goed te letten op de inname van calorieën. Eet niet meer dan noodzakelijk is en drink veel water. Laat deze dagen alle sapjes en frisdranken staan en neem water of bouillon.

 

Dag 5, 6 en 7

Na vier dagen crashen kun je weer lekker gaan genieten. Je mag in het weekend alles eten wat je wilt. Je hebt immers 4.000 calorieën bespaart en de kans is klein dat je die nu inhaalt. Op die manier kun je in het dieet dus heerlijk genieten en zul je toch gigantisch veel afvallen.

 

Let wel op

Het crash dieet is vaak aan discussie onderworpen. Bepaal dus voor jezelf of het verstandig is om op deze manier te beginnen met afvallen. De kans is groot dat er een ander dieet is dat beter bij je past. Of wellicht is er geen dieet en wil je gewoon lekker blijven genieten.